Плаття та светри українського бренду
Останнім часом шукаю жіночий одяг українського виробництва, бо хочу оновити гардероб на сезон і звертаю увагу саме на локальні бренди. Мені важливо, щоб були базові речі, які можна носити щодня, але водночас щоб вони виглядали акуратно та сучасно. Переглядала різні сайти з жіночими платтями та светрами, проте складно зрозуміти якість тканини лише по фото. Особливо цікавлять трикотажні моделі, бо люблю комфортні речі, які добре сідають по фігурі. Хотілось би знайти варіанти з бавовни або віскози, щоб тканина була приємна до тіла. Можливо хтось уже замовляв у перевірених українських брендів і може поділитись досвідом.
31 Views

Свого часу я теж шукала жіночі сукні та светри саме від українського виробника і натрапила на каталог бренду 25 Union. На сайті є окремі категорії з платтями та трикотажем, і в описах вказані матеріали, серед яких бавовна, віскоза та інші тканини. Мені сподобалось, що можна спокійно переглянути різні моделі та вибрати те, що підходить під щоденний стиль. Особливо звернула увагу на жіночий трикотаж 25 Union, бо там представлені светри та інші трикотажні речі з чіткими фото. Також є сторінка про бренд, де зазначено, що це українська марка з власним виробництвом з 2019 року. Я перед замовленням ще почитала відгуки на їхньому сайті, щоб краще зрозуміти враження покупців. Мені виявилось зручно, що каталог структурований і можна швидко перейти до потрібної категорії.