Salut! Zilele trecute discutam cu un prieten despre cât de mult ne influențează designul atunci când folosim o platformă online. Mi-am dat seama că, dacă o pagină pare aglomerată sau greu de înțeles, de multe ori o închid după câteva minute. Din curiozitate, am analizat și https://ggbet-ro.com/ pentru a vedea cum este organizată și am observat că tot mai multe platforme încearcă să simplifice experiența utilizatorului. Acum câțiva ani nici nu acordam atenție acestor lucruri, dar astăzi mi se par foarte importante. Voi cât de mult vă influențează aspectul și organizarea unei platforme?
17 Views

Interesantă întrebare. Eu cred că designul este unul dintre acele lucruri pe care le observi mai ales atunci când este făcut prost. Dacă totul funcționează natural, nici nu te gândești la asta. Același lucru se întâmplă și cu aplicațiile pe care le folosim zilnic sau cu site-urile de știri. De multe ori nu ne dăm seama câtă muncă este în spatele unei experiențe simple și intuitive. Tocmai de aceea îmi place să citesc discuții de genul acesta, pentru că fiecare persoană observă alte detalii.