top of page

General Discussion

Public·438 members

Denis Zheleznyi
Denis Zheleznyi

Стиль без зайвого

Підкажіть, будь ласка, де зараз шукаєте одяг, щоб виглядав стильно, але без цього зайвого пафосу? Я останнім часом помітив, що або все занадто базове й нудне, або навпаки — дуже яскраве і складне для повсякденного життя. Хотів оновити гардероб на роботу і вихідні, але вже кілька разів замовляв речі, які в житті виглядають не так, як на фото. Може, хтось знайшов для себе нормальний баланс?

12 Views
ben bemer
ben bemer
21 de abr.

У мене була дуже схожа ситуація. Теж хотілося чогось сучасного, але щоб можна було носити щодня без відчуття, що ти надто вирядився. Я почав більше дивитися українські бренди і випадково натрапив на речі на сайті. Там мені сподобалося, що одяг виглядає стримано, але не нудно — багато простих силуетів, але з цікавими деталями. Я вже замовляв кілька позицій, і в реальності вони виглядають майже так само, як на фото, що для мене було приємним сюрпризом. Плюс тканини нормальні, не відчуваються дешевими.

Do3D is a community created by the demands of pop culture fans. Do3D follows generally accepted rules of fan groups and is not affiliated with any film, movie, or game companies. All projects have been created from scratch by qualifying Do3D designers.

©2025 Do3D

bottom of page