top of page

General Discussion

Public·424 members

Duke Evan
Duke Evan

Ефективне зміцнення віконних склопакетів

У мене в квартирі на першому поверсі минулої ночі стався просто дикий випадок, коли якісь хулігани з вулиці заради розваги кинули важкий камінь прямо в кухонне вікно, через що скло розлетілося на друзки по всій кімнаті, посікло нові кухонні меблі та ледь не поранило нашого кота, який спав на підвіконні. Тепер я сиджу в повному шоці, заклеюю діру плівкою і терміново шукаю варіанти захисту, бо ставити залізні ґрати як у в'язниці взагалі не хочу, а залишати скло беззахисним перед подібними неадекватними людьми тепер просто боюся.

9 Views
th bes
th bes
yesterday

Ми з цією загрозою стикнулися під час облаштування офісу нашої компанії, де великі панорамні вітрини виходять прямо на жваву пішохідну вулицю, і ризик отримати випадковий удар або зіткнутися з нахабними нічними крадіями завжди був максимальним. Після довгих суперечок і вивчення ринку безпеки ми вирішили замовити спеціальне захисне покриття, тож зараз на всіх прозорих поверхнях у нас встановлена оригінальна https://sheriff.com.ua/services/broneplivka, яка створює дійсно потужний і непомітний бар’єр, що утримує пошкоджене скло вкупі навіть після сильних ударів кувалдою чи бруківкою

Do3D is a community created by the demands of pop culture fans. Do3D follows generally accepted rules of fan groups and is not affiliated with any film, movie, or game companies. All projects have been created from scratch by qualifying Do3D designers.

©2025 Do3D

bottom of page