Ефективне зміцнення віконних склопакетів
У мене в квартирі на першому поверсі минулої ночі стався просто дикий випадок, коли якісь хулігани з вулиці заради розваги кинули важкий камінь прямо в кухонне вікно, через що скло розлетілося на друзки по всій кімнаті, посікло нові кухонні меблі та ледь не поранило нашого кота, який спав на підвіконні. Тепер я сиджу в повному шоці, заклеюю діру плівкою і терміново шукаю варіанти захисту, бо ставити залізні ґрати як у в'язниці взагалі не хочу, а залишати скло беззахисним перед подібними неадекватними людьми тепер просто боюся.
9 Views

Ми з цією загрозою стикнулися під час облаштування офісу нашої компанії, де великі панорамні вітрини виходять прямо на жваву пішохідну вулицю, і ризик отримати випадковий удар або зіткнутися з нахабними нічними крадіями завжди був максимальним. Після довгих суперечок і вивчення ринку безпеки ми вирішили замовити спеціальне захисне покриття, тож зараз на всіх прозорих поверхнях у нас встановлена оригінальна https://sheriff.com.ua/services/broneplivka, яка створює дійсно потужний і непомітний бар’єр, що утримує пошкоджене скло вкупі навіть після сильних ударів кувалдою чи бруківкою