top of page

General Discussion

Public·573 members

Nikola Yers
Nikola Yers

məqam istifadəçi məlumatlarının qorunmasıdır

Mənim üçün ən vacib məqam istifadəçi məlumatlarının qorunmasıdır. Profildə şifrəni dəyişmək, iki faktorlu autentifikasiya qoşmaq və giriş tarixçəsinə baxmaq mümkün olmalıdır. Həmçinin, üçüncü tərəflərlə məlumat paylaşımını dayandırmaq seçimi vacibdir. Bu funksiyaları sınaqdan keçirmək üçün test rejimi varmı? Yoxsa dərhal tam profildə aktiv olur? Təcrübəli istifadəçilər bu parametrləri harada yoxlayırlar?

13 Views

Axşam saatlarında iş tempim azalanda özümə rahat bir künc tapıb internetdə müxtəlif resursları araşdırmağı sevirəm. Bu gün də həmişəki kimi maraqlı bir şey axtarırdım və təsadüfən səhifəsinə rast gəldim. Dərhal diqqətimi çəkdi - interfeys çox istifadəçi dostu idi, hər şey öz yerində yerləşirdi. Müxtəlif bölmələri gəzdikcə, platformanın nə qədər geniş imkanlar təqdim etdiyini hiss etdim. Ən çox bəyəndiyim cəhət odur ki, burada hər kəs öz maraqlarına uyğun bir istiqamət tapa bilər. Mənə gəlincə, mən daha çox yeni şeylər öyrənməyi, müxtəlif kateqoriyalara baxmağı xoşlayıram. Bu saytda gəzərkən vaxtın necə keçdiyini hiss etmirsən. Məncə, bu cür platformalar boş vaxtı keyfiyyətli keçirmək istəyənlər üçün əla seçimdir.

Do3D is a community created by the demands of pop culture fans. Do3D follows generally accepted rules of fan groups and is not affiliated with any film, movie, or game companies. All projects have been created from scratch by qualifying Do3D designers.

©2026 Do3D

bottom of page