top of page

General Discussion

Public·125 members

Duke Evan
Duke Evan

Коли комфорт перестає бути лише про дім

У мене все почалося досить випадково, коли минулого літа довелося багато часу проводити в роз’їздах і постійно щось вирішувати на ходу. Хотілося одягатися так, щоб не думати кожні пів години, чи зручно сидіти, йти або їхати, але при цьому не виглядати надто по-домашньому.

21 Views
Unknown member
8 hours ago

Мій досвід схожий, але я до цього прийшов трохи довше, бо раніше вважав, що шорти — це або спорт, або відпустка, і ніяк інакше. Все змінилося, коли ритм життя став більш динамічним, а сидіти цілий день у незручному одязі стало просто неможливо. Я почав експериментувати з різними поєднаннями і зрозумів, що трикотажні шорти LU добре вписуються навіть у повсякденні міські образи, якщо не переборщувати з деталями. Я ношу їх із базовими топами, легкими жакетами, кросівками або сандалями, і це виглядає зібрано, але без напруги. Важливий момент — тканина, бо нормальний трикотаж не витягується і не виглядає зношеним після кількох прань, а це велика проблема з багатьма речами. З власних спостережень скажу, що такі шорти добре працюють у різні сезони, не лише в спеку, бо їх можна комбінувати з щільнішим верхом. Якщо хтось сумнівається, раджу почати з нейтрального кольору і простого фасону, тоді шанс, що річ стане універсальною, значно більший.

Members

Do3D is a community created by the demands of pop culture fans. Do3D follows generally accepted rules of fan groups and is not affiliated with any film, movie, or game companies. All projects have been created from scratch by qualifying Do3D designers.

©2025 Do3D

bottom of page