Коли комфорт перестає бути лише про дім
У мене все почалося досить випадково, коли минулого літа довелося багато часу проводити в роз’їздах і постійно щось вирішувати на ходу. Хотілося одягатися так, щоб не думати кожні пів години, чи зручно сидіти, йти або їхати, але при цьому не виглядати надто по-домашньому.
21 Views

Мій досвід схожий, але я до цього прийшов трохи довше, бо раніше вважав, що шорти — це або спорт, або відпустка, і ніяк інакше. Все змінилося, коли ритм життя став більш динамічним, а сидіти цілий день у незручному одязі стало просто неможливо. Я почав експериментувати з різними поєднаннями і зрозумів, що трикотажні шорти LU добре вписуються навіть у повсякденні міські образи, якщо не переборщувати з деталями. Я ношу їх із базовими топами, легкими жакетами, кросівками або сандалями, і це виглядає зібрано, але без напруги. Важливий момент — тканина, бо нормальний трикотаж не витягується і не виглядає зношеним після кількох прань, а це велика проблема з багатьма речами. З власних спостережень скажу, що такі шорти добре працюють у різні сезони, не лише в спеку, бо їх можна комбінувати з щільнішим верхом. Якщо хтось сумнівається, раджу почати з нейтрального кольору і простого фасону, тоді шанс, що річ стане універсальною, значно більший.