top of page

General Discussion

Public·401 members

Se discută despre platforme de joc cu beneficii pentru utilizatorii vechi

Online, am observat o tendință de a discuta despre cum platformele de divertisment ar trebui să recompenseze mai mult utilizatorii vechi. Pare că se pune accent pe fidelizare, și nu doar pe atragerea de noi clienți. Am văzut că unii menționau un așa-zis

care ar fi oferit în general clienților existenți, nu doar celor noi. Ați întâlnit și voi astfel de strategii la platformele unde vă petreceți timpul pentru gameplay? Cum percepeți aceste beneficii dedicate utilizatorilor cu vechime pe un site? Ce părere aveți, ar trebui ca mai multe platforme să se concentreze pe astfel de programe de fidelizare? 🤔

18 Views

Cred că este o idee excelentă. De multe ori, platformele se concentrează prea mult pe ofertele de bun venit și uită de bazinul lor de utilizatori fideli. Un gest, chiar și simbolic, precum o recompensă la aniversarea contului, poate face o mare diferență în percepția unui utilizator. Oamenii se simt valoroși și apreciați, ceea ce îi face să rămână pe termen lung. E o strategie inteligentă de a menține comunitatea activă.

Do3D is a community created by the demands of pop culture fans. Do3D follows generally accepted rules of fan groups and is not affiliated with any film, movie, or game companies. All projects have been created from scratch by qualifying Do3D designers.

©2025 Do3D

bottom of page