top of page

General Discussion

Public·411 members

Обираємо правильний жар для домашніх посиденьках

Минулої суботи ми з друзями вирішили влаштувати затишний вечір, витягли мій новий апарат, але все повністю зіпсував жахливий сморід від дешевих кубиків, які я нашвидкуруч купив у найближчому кіоску біля будинку. Вони не тільки розпалювалися цілу вічність і кололися на дрібні шматки прямо на калауді, але й видали такий дикий присмак паленої хімії, що ми просто не змогли зробити навіть кілька нормальних тяг, а у мене потім ще й половину ночі розколювалася голова.

24 Views
Duke Evan
Duke Evan
7 days ago

У мене була абсолютно ідентична халепа на минулий Новий рік, коли куплений на швидку руку в переході кокосовий прес почав нереально смердіти селітрою на всю квартиру, через що довелося посеред зими відкривати всі вікна навстіж і провітрювати кімнату кілька годин поспіль. Після того випадку я дав собі слово купувати розхідники винятково у

Modifié

Do3D is a community created by the demands of pop culture fans. Do3D follows generally accepted rules of fan groups and is not affiliated with any film, movie, or game companies. All projects have been created from scratch by qualifying Do3D designers.

©2025 Do3D

bottom of page