top of page

General Discussion

Public·500 members

İlk dəfə istifadə edərkən nəyə diqqət edirsiniz?

Salam, dostlar. Mən son günlər müxtəlif platformalar haqqında məlumat toplayıram və fərqli forumlarda istifadəçilərin rəylərini oxuyuram. Maraqlıdır ki, hər kəs fərqli təcrübə yaşayır. Kimsə deyir ki, hər şey çox rahat olub, digərləri isə əvvəlcə düzgün səhifəni tapmaqda çətinlik çəkdiklərini yazırlar. Mən isə tələsməyi sevmirəm və hər şeyi əvvəlcədən araşdırmağa çalışıram. Mənim üçün əsas məsələ təhlükəsizlik və rəsmi mənbədən istifadə etməkdir. Siz ilk dəfə belə bir platformadan istifadə edəndə hansı addımları atırsınız? Əvvəlcə hansı məlumatlara baxırsınız və nələri yoxlayırsınız? Əgər öz təcrübəniz varsa, paylaşın. Reklam xarakterli cavab yox, həqiqətən istifadə etmiş insanların fikirlərini oxumaq maraqlı olardı.

11 Views
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
5 days ago

Mən həmişə hər hansı yeni platformadan istifadə etməzdən əvvəl tələsmədən məlumat toplayıram. Əvvəllər bir neçə dəfə oxşar adlı saxta səhifələrə rast gəldiyim üçün indi ilk növbədə rəsmi keçidi tapmağa çalışıram. Bundan sonra qeydiyyat qaydalarını, istifadə şərtlərini və ümumi məlumatları diqqətlə oxuyuram. Mənim fikrimcə, bu, sonradan yarana biləcək anlaşılmazlıqların qarşısını alır. Keçən ay da eyni vəziyyətlə qarşılaşdım və tanışım mənə profil yaradın

səhifəsinə baxmağı tövsiyə etdi. Orada bütün məlumatlar səliqəli şəkildə təqdim olunmuşdu və mən əlavə mənbə axtarmağa ehtiyac duymadım. Ən çox xoşuma gələn məqam isə odur ki, hər addım aydın izah edilir və yeni istifadəçi üçün qarışıq görünmür. Məncə, internetdə təsadüfi keçidlərə daxil olmaqdansa, əvvəlcə etibarlı mənbədən başlamaq daha məntiqlidir. Bu vərdiş mənə indiyə qədər bir neçə dəfə lazımsız problemlərdən qaçmağa kömək edib və indi də həmişə eyni qaydaya əməl edirəm.

Edited

Do3D is a community created by the demands of pop culture fans. Do3D follows generally accepted rules of fan groups and is not affiliated with any film, movie, or game companies. All projects have been created from scratch by qualifying Do3D designers.

©2026 Do3D

bottom of page